Els Reis Mags faran dos parades a Puçol

Els Reis Mags faran dos parades a Puçol

El calendari dels Reis Mags d'Orient per a la resta del mes de desembre i principis de gener ja està cobert. A Puçol faran una primera visita el 28 de desembre, per a arreplegar les cartes d'aquells xiquets que ho desitgen, i tornaran el 5 de gener per a desfilar pels carrers del municipi en la tradicional cavalcada.

Amb l'arribada del Nadal, s'esperada l'esperada arribada dels Reis Mags d'Orient que, com no pot ser d'una altra manera, també estaran a Puçol per a arreplegar les cartes dels xiquets i xiquetes del municipi. Allí els podran contar què volen que els porten per al nou any i com s'han portat.

Els representants dels reis, o siga, els Patges reials, estaran en la Plaça País Valencià el diumenge 28 de desembre a partir de les 11'30 hores, on tots els interessats es posaran passar per allí per a entregar-los personalment la seua carta. A més, tant al matí com a la vesprada, s'instal·larà en la plaça un mercat artesanal i jocs infantils.

El dilluns 5 de gener, a les 17 hores, seran els Reis Mags en persona els que visitaran la Residència 3a edat, on els més majors tindran oportunitat de conéixer-los i passar un estona agradable amb ells, abans d'iniciar la tradicional cavalcada, organitzada per l'Agrupació de Penyes en col·laboració amb la Regidoria de Joventut.

Ja cap a les 19 hores, els Reis Mags culminaran el seu recorregut en la Plaça del País Valencià, on posteriorment, i com a novetat en 2009, participaran en l'Adoración al Xiquet, un acte organitzat pel regidor de Joventut, Carlos Novella, que comptarà a més amb l'acompanyament de l'Al·leluia d'Handel i una il·luminació especial per a este moment.

Les dates estan previstes i tancades. Cal recordar que Ses Majestats tenen molt de treball estos dies i tots s'han de donar pressa si volen que els encàrrecs arriben a temps.

Informa: Nuria Martínez León

21 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres