Opinió del PSOE: 'incrementen els impostos per al 2007 i l'1 de gener del 2008, cadastràs'

Opinió del PSOE: 'incrementen els impostos per al 2007 i l'1 de gener del 2008, cadastràs'

 

 

El ple del passat mes d'octubre va ser tremendament llarg per la quantitat de punts inclosos en l'Orde del Dia, perquè el ple de setembre és un ple sense a penes punts i els que inclouen sense rellevància, ja que el Sr. Sanchis (PP) està de vacacions, ja que en el mes d'agost ''es va quedar a vigilar el Sr. Galcerá'', segons paraules textuals del Sr. Busto a un regidor del PSOE.

Paraules que ens prenguérem de broma en el seu dia, però després de dos anys amb esta situació, al final pensem que són veritat.

D'este ple destacarem els següents temes tractats:

1r. L'expulsió del Sr. Galcerá d'UV, qüestió que ''estranyament'' la resta de partits que conformen, fins a eixe dia, el quadripartit volien passar de puntetes, quan en altres moments i municipis exigixen la dimissió de l'expulsat (cas de Gilet-PP, o en les mateixes Corts Valencianes-trànsfuga del PP), però ací a Puçol com ''l'estómac és molt agraït i necessiten el Sr. Galcerá per a continuar en les seues poltrones, els fa igual''.

Prenem nota senyors del govern.

El grup socialista, per coherència va demanar al Sr. Galcerá que dimitira i ocupara el seu lloc el segon de la llista d'UV. A partir d'ací tot van ser insults i desqualificacions a què ens tenen acostumats, ja que entenem que és molt complicat defendre un tema quan no es tenen arguments, i el temps et va llevant la raó.

2n. L'increment dels impostos per a l'any 2007, on a l'escoltar el regidor d'Hisenda i els seus compis feia la sensació que els abaixaven. Perquè ara han reinventat les matemàtiques i tenen la gosadia d'afirmar que: incrementar els mòduls, no és incrementar els impostos.

Exemple senzill:

Impost 2 x mòdul 2 = 4; Tipus d'Impost 2 x mòdul 3 = 6.

Ací i a Pamplona, senyors del govern.

Incrementen tres impostos el 3'70 %, l'Impost de Vehicles, el mòdul de l'Impost de Construccions i Obres, i el mòdul de l'Increment del Valor dels Terrenys; en el IAE canvien la zonificació, pel que al canviar les zones incrementen el pagament de què canvien; i l'IBI d'urbana (contribució) la incrementen un 3%, excusant-se que mantenen el percentatge de 2001 (aprovat per PSOE, EU, UV i Bloc).

En el debat dels impostos van tornar a aparéixer les desqualificacions, les males maneres, els insults i la falta de respecte cap als regidors del PSOE, quan vam voler informar els nostres veïns i veïnes que en 2005 el quadripartit va sol·licitar una revisió cadastral per al nostre municipi, i que el cadastràs, com sempre han manifestat quan estaven en l'oposició, entrarà en vigor l'1 de gener del 2008.

Notícia que han mantingut en silenci, per a este cadastràs no han oferit cap roda de premsa o han publicat algun article en premsa o en la pàgina web municipal. Però el més greu, és que ni tan sols van informar el partit de l'oposició, ni han intentat un consens, quan representem al 46% de la població, per molt que els dolga.

El que no van dubtar a manifestar és que quan governava el PSOE açò era cadastràs, ara es tracta de justícia social.

 

RIDÍCUL!!! no els pareix?

08 Gener 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres