Obert el termini d'inscripció per a les 24 hores de futbol sala de l'1 i 2 d'agost

Obert el termini d'inscripció per a les 24 hores de futbol sala de l'1 i 2 d'agost

L'1 i 2 d'agost, el Club futbol-sala Puçol organitza un torneig de 24 hores per a celebrar el XX aniversari de la seua fundació. El termini per a inscriure's finalitza el divendres 25 de juliol, data en què també es realitzarà una reunió dels representants de cada equip per a explicar les normes, el calendari i tot el que refeix al funcionament del torneig. No obstant això, tota esta informació ja es troba publicada en la web municipal i es pot descarregar en PDF.

 

El dissabte 14 de juny, el Club futbol-sala Puçol donava per finalitzada la temporada actual, amb un Dia del club en què els alumnes de l'escola i de les distintes seccions del club van poder disfrutar d'una jornada lúdica a base de partits, jocs infantils, una monumental paella i, com a colofó, la celebració del triomf d'Espanya en un dels partits de l'Eurocopa, retransmissió que van seguir en directe en el Palau d'esports a través d'una pantalla gegant.

Els pròxims dies 1 i 2 d'agost, el Palau d'esports torna a ser protagonista d'una celebració d'este mateix club: la primera edició de les 24 hores de futbol sala. Este campionat ha sigut organitzat com a part dels actes de celebració del XX aniversari del club i tindrà la seua continuació en l'últim trimestre de l'any amb propostes destinades a potenciar la pràctica del futbol sala en la població.

La participació en les 24 hores està oberta a tots els equips que ho desitgen, encara que a l'estar limitada a setze col·lectius, es tindrà en compte l'orde d'inscripció per a poder participar. L'únic requisit indispensable és ingressar els diners (cent euros per equip) en l'oficina de Ruralcaixa a Puçol, situada en la Plaça 25 d'abril.

"Perquè tota la informació estiga el més clara possible i no hi haja dubtes sobre les normes que regixen el torneig, farem una reunió informativa el divendres 25 de juliol en la Casa de Cultura, a les huit de la vesprada", explica Manuel Blanco, president del club. "A més, tota la informació sobre el torneig es pot descarregar en PDF des de la web municipal,  pel que esperem que el torneig siga un èxit i es mantinga els pròxims anys".

 

16 Juliol 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres