Un grup de professors suecs s’interessa per l’ensenyament al Caxton College

Un grup de professors suecs s’interessa per l’ensenyament al Caxton College

Tretze professors suecs de secundària, del col·legi Almby d’Örebro, han visitat el Caxton College. Durant esta jornada, han pogut assistir a diverses classes i compartir idees amb tutors, coordinadors de departaments i coordinadors de cicles, a més de veure el col·legi acompanyats d’un grup d’alumnes.

La iniciativa sorgeix per l'interès d'este grup de professors, avalats per la Universitat d'Örebro amb la qual col·laboren, que han vingut a València per a intercanviar idees i compartir solucions als problemes de l'educació actual, que tot i les diferències culturals, és similar en la majoria dels països.

Els professors realitzaran un estudi comparatiu entre els nostres sistemes educatiu, les relacions entre el col·legi i els pares, l'organització interna del centre i demés temes que s'apliquen en l'ensenyament.

Durant la seua estada a Espanya, únicament han visitat el Caxton College. El seu objectiu principal és traure conclusions que posteriorment exposaran al seu país per tal d'aplicar-les a la seua escola i utilitzar-la com a centre pilot.

Informa: Laura Álvarez

20 Juny 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres