Eixida nocturna d’Agró a la Muntanya Redona el 21 de juny

Eixida nocturna d’Agró a la Muntanya Redona el 21 de juny

L’estiu està al caure i amb ell la calor soporífera pròpia del Mediterrani. Per això, Acció Ecologista Agró Horta Nord ha organitzat una excursió nocturna per la Serra Calderona. Amb esta activitat, els ecologistes volen disfrutar de la natura a la llum de la lluna sense tenir que sofrir les altes temperatures que caracteritzen al mes de juny valencià.

El grup de senderistes partirà de l'explanada del Monestir del Puig a les 22'00 hores, el dissabte 21 de juny. Des d'allí es dirigirien en vehicles particulars fins a Albalat dels Tarongers, punt d'inici i de final de la ruta circular de curt recorregut 318 que recorre 14'7 quilòmetres a través de barrancs i muntanyes de la Serra Calderona.

Durant les 4 hores aproximades que durarà la marxa, els senderistes ascendiran primer el cim del Morró (370 metres d'altitud sobre el nivell del mar), després la del Xocainet (435 metres) i finalment la de la Muntanya Redona (470 metres d'altitud). Des d'estos cims podran admirar espectaculars vistes nocturnes de la Serra Calderona i del mar Mediterrani. Des de la Redona els ecologistes podran contemplar el port de Sagunt, la vall del Palència i inclús la ciutat de València.

Pere Romer, membre d'AE-Agró Horta Nord i guia de l'excursió, ha explicar que "a causa de la calor que fa a València durant l'estiu hem decidit organitzar esta eixida nocturna per a disfrutar de la natura a la llum de la lluna sense tenir que passar calor". A més, Romer ha aclarit que han elegit este cap de setmana "perquè hi ha lluna plena, el que facilita l'excursió nocturna". De tota manera, des d'AE-Agró Horta Nord es recomana als interessats en participar en esta activitat  que duguen llanternes i que acudisquen sopats.

Aquell qui desitge inscriure's en este excursió nocturna de senderisme ho pot fer gratuïtament en els dos números de telèfon següents: 666 306 366 (Lucas) o en el 630 615 019 (Pere). L'estiu passat AE-Agró Horta Nord també va organitzar una eixida nocturna a la Serra Calderona. En eixa excursió van pujar al cim del Picaio i van visitar el monestir de Sant Esperit de Gilet.

Informa: Miguel Crespo

20 Juny 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres