Francisco Calvo subcampió de cadets en el I Triatló de Canet d'en Berenguer

Francisco Calvo subcampió de cadets en el I Triatló de Canet d'en Berenguer

El diumenge 13 de juliol, la platja de Canet d'en Berenguer va acollir el primer triatló en la modalitat esprint, amb unes distàncies de 750 metres en natació, 18 quilòmetres en ciclisme i 5 quilòmetres de carrera a peu, amb un total de 240 inscrits.

 

Esta primera edició va comptar amb una nombrosa participació del Club Atletisme Puçol, que va aportar un total de dèsset triatletes en les diferents categories, des de cadets fins a veterans. A destacar la important presència d'atletes femenines del club, ja que cinc eren dones i tres d'elles debutants en este tipus de competicions: Juani Sanchis, Amparo Castillo i Marisa Martí.

El dia amaneció bo per a la pràctica d'este esport, després de la tempestat del dissabte a la nit, i això va afavorir la presència tant d'atletes com de públic.

Per a començar, la modalitat de natació es va disputar en la platja del Racó de mar, al costat del Port esportiu. A continuació, el segment ciclista va discórrer per les avingudes de la Platja de Canet. Finalment, la carrera a peu es va celebrar en el Passeig Marítim amb una gran afluència de públic, atés que en estes dates la Platja de Canet està en temporada alta i hi ha un gran nombre d'estiuejants.

En categoria masculina va ser vencedor Fernando Merenciano, del Club Tecnibath Velarte, i en categoria femenina Marta Ferrer, del Platges de Castelló.

Quant als participants del Club Atletisme Puçol, Francisco Calb va ser segon en categoria cadet; Idoia Alvarez tercera en veteranes; i en la categoria sènior, el primer de Puçol a creuar la línia de meta va ser Jaime Barrantes, que el va fer en la posició 37a.

Encara que el Club Atletisme Puçol ha organitzat en els últims dos anys sengles triatlons en la piscina i el poliesportiu municipal, segons el seu president, Paco Calvo,"el nostre club estaria encantat de seguir els passos de Canet i poder realitzar un triatló en la platja, que és on este esport pot apreciar-se en tot el seu esplendor. Per problemes tècnics enguany no ho hem aconseguit, però tornarem a intentar-lo l'any pròxim de cara a l'estiu, perquè és una gran promoció per a este esport i per a la pròpia platja de la població. L'èxit de públic a Canet demostra que amb bona voluntat tot pot aconseguir-se".

 

14 Juliol 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres