El dia perfecte del futbol sala: esport, dinar, jocs... i triomf d’Espanya

El dia perfecte del futbol sala: esport, dinar, jocs... i triomf d’Espanya

L’escola municipal i el club van treballar junts el passat dissabte 14 de juny per a organitzar el Dia del futbol sala, que va comptar amb més de cent jugadors i cinquanta pares en una sèrie d’acte esportius i gastronòmics que van culminar en un parc infantil i amb la projecció en pantalla gegant del partit de futbol d’Espanya.

Des de les 9 del matí fins a les 8 de la vesprada, el Palau d'esports de Puçol va ser territori champions, però en xicotet: les 150 persones que s'hi van donar cita per a acomiadar la temporada de futbol sala no estaves disposades a ser simples espectadors passius, sinó que volien participar activament en totes les activitats.

Els actes van començar amb partits entre les diverses seccions del club i l'escola, amb jugadors de totes les edats enfrontant-se al Palau d'esports.

Paral·lelament, a les pistes exteriors s'hi van organitzar altre tipus d'enfrontaments més lúdics: minipartits de tres contra tres, tornejos de punteria sobre miniporteries...

I, com a colofó, els dos partits estrella del dia: el de l'equip sènior contra el juvenil i el més esperat del matí, el que tradicionalment enfronta als pares contra els veterans del club.

"Poc abans de dinar vam fer l'entrega de premis en totes les categories", explica Manuel Blanco, president del club. "Però el premi més important venia a continuació, perquè en el mateix pavelló vam muntar les taules per a disfrutar d'un dinar de germanor que va finalitzar amb la projecció en directe, en una pantalla gegant, del partit que jugava Espanya contra Suècia... i, com Villa va marcar en l'últim minut, imagineu-se la que es va armar".

Una projecció que, com correspon a una bona sessió de butaca-ball, va estar acompanyada d'aperitius, begudes, gelats... tot això per als majors, mentre els més menuts disfrutaven de la piscina i de les atraccions muntades junt al pavelló esportiu: matalassos unfables, bou mecànic i tots els jocs que són capaços de crear els xiquets sense cap tipus d'ajuda.

Sense dubte, van ser els més menuts els qui millor s'ho passaren, culminant la jornada amb l'imprescindible crit d'oé-oé-oé, per a celebrar el gol del Guaje i la victòria de la selecció espanyola, però també els majors van poder comprovar que el Club Futbol Sala, acudint al tòpic, és més que un club: companyonia, recolzament d'uns a altres en l'esport, però també saben compartir les estones d'oci o les tasques per a dur endavant la complexa organització de les diferents activitats que composen el Dia del Futbol Sala.

Com reconeix el president, "va ser un dia perfecte: practiquem esport, disfrutem del dinar, apostem junts pels jocs i les activitats lúdiques i, com a colofó, gol del Guaje. És possible demanar més?".

18 Juny 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres