“Estiu voramar” ofereix una àmplia oferta lúdica i festiva a la platja

“Estiu voramar” ofereix una àmplia oferta lúdica i festiva a la platja

La platja de Puçol s’ha convertit en una cita obligada en estiu: la bandera blava i la bandera Qualitur, totes dos concedides per segon any consecutiu, no fan sinó certificar la qualitat d’uns serveis i unes instal·lacions que, a més, compten al llarg de juny, juliol i agost amb una àmplia oferta cultural i lúdica per a tots els públics.

El 23 de juny, la nit de Sant Joan, comença la programació estiuenca a la platja de Puçol, enguany agrupada baix el lema genèrica Estiu voramar. Serà amb un castell de focs artificials a mitjanit i una discomòbil a càrrec de Márion.

Jocs infantils, balls, tallers, concursos, sopars de germanor, música i un mercat d'estiu tots els dijous per la vesprada, composen l'àmplia oferta estiuenca organitzada per l'Ajuntament de Puçol en col·laboració amb l'Associació de veïns de la platja.

Les actuacions puntuals inclouen unflables i jocs per als més menuts (27 de juliol), tornejos de joc de taula (31 de juliol i 1 d'agost), sopar dels veïns de la platja (2 d'agost), una festa amb focs artificials i ball en la festivitat de la verge (14 d'agost), i la marató esportiva que es realitza eixa mateixa vesprada del 14 d'agost.

Per la seua banda, les activitats repetides al llarg de l'estiu seran, entre altres, el mercat a la platja (tots els dijous de juliol i agost), els tallers infantils de medi ambient a la sorra organitzats per la Regidoria de Medi Ambient (diumenges de matí), el campionat de volei-platja (del 4 al 22 d'agost) i les classes d'aeròbic a la plaça de la Rosa dels Vents (de dilluns a dissabte).

Si destiges conèixer la programació completa, pots descarregar-la en el document PDF adjunt.

Programació 'Estiu voramar', Puçol 2008

19 Juny 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres