Cinc triatletes de Puçol als campionats d’Espanya d’atletisme

Cinc triatletes de Puçol als campionats d’Espanya d’atletisme

Després de la seua presentació europea a Lisboa l’11 de maig i arrasar en l’autonòmic de Cullera el 18 de maig, cinc triatletes de Puçol disputaran el campionat d’Espanya de la modalitat: quatre en setembre a Galícia i un en juny a les Illes Canàries.

Continua la projecció ascendent de la secció de triatló dins del Club Atletisme Puçol, una secció que va començar a funcionar fa tres anys, es va convertir en escola en 2006 i enguany ha consolidat la seua presència al calendari nacional i internacional, destacant la participació de tres triatletes de Puçol al Campionat d'Europa celebrat a Lisboa l'11 de maig.

Els primers en aconseguir el seu pas al nacional van ser Jesús Jiménez, Nacho Rodríguez i Marta Gimeno en la categoria de grups d'edat de 40 a 44 anys, en la prova autonòmica celebrada el passat 17 de maig a Cullera. En eixa mateixa prova, també va aconseguir el seu pas a l'autonòmic Vicente Pamblanco, tot i que estiga en la categoria de 20 a 24 anys.

Per la seua part, Francisco Calvo Claramunt va aconseguir el seu pas al Campionat d'Espanya per autonomies en quedar tercer classificat en la prova de Cullera i sumar diversos pòdiums en les proves dels Jocs Escolars. La Comunitat Valenciana acudeix amb quatre representants d'edat escolar i es veuran les cares davant la resta d'autonomies el cap de setmana del 20 al 22 de juny a Las Palmas de Gran Canaria.

17 Juny 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres