El Club de Pesca Puçol, solidari amb el Sàhara

El Club de Pesca Puçol, solidari amb el Sàhara

El 25 de maig, el Club de Pesca Puçol va organitzar un concurs a la platja de la població per a recaptar fons destinats a ajudar a l’ONG local ASOM (Associació per a la Solidaritat amb el Món). El dissabte 21 de juny farà entrega del material als representants de l’associació.

Que tots els participants en el torneig de pesca pagaren una quota d'inscripció va ser la fórmula plantejada pels pescadors locals per a aconseguir fons destinats al poble sahrauí a l'exili. D'esta forma tots eixien guanyant: els pescadors passaven una jornada disfrutant del seu esport favorit, mentre col·laboraven amb una causa solidària.

"Volíem col·laborar amb este tipus d'accions humanitàries que s'han posat en marxa a Puçol els últims anys, així que vam decidir organitzar un torneig i entregar la recaptació a una ONG", explica el vicepreident, José Segura"Al final, ens inclinàvem per ASOM perquè duu molts anys organitzant caravanes per la pau amb el Sàhara i volíem aportar el nostre òbol".

Un òbol que s'ha transformat en 450 quilos d'arròs, que seran entregats a la porta de l'ajuntament el dissabte 21 de juny a les 9'30 hores, en un acte que també comptarà amb la presència de representants de la corporació municipal.

Esta iniciativa del club de pesca se suma a la que realitza l'ajuntament en les festes populars i patronals de setembre, on cada any es ret homenatge a una associació local de les que realitzen activitats de tipus solidari, i també se suma a altres iniciatives de clubs locals, com el d'atletisme, que cada edició destina un percentatge de les inscripcions en el Gran Fons Vila de Puçol a labors solidàries.

17 Juny 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres