El dissabte 14 de juny, Dia del futbol sala

El dissabte 14 de juny, Dia del futbol sala

Encontres entre equips de totes les edats, paella per a tots els assistents, bou mecànic, castell unflable i una sessió de futbol en pantalla gegant (amb la selecció espanyola com a protagonista) formen el programa d'activitats per al Dia del Club de Futbol Sala, que enguany tanca la seua temporada el 14 de juny.

Manuel Ángel Blanco, un dels jugadors que va fundar el club i hui president d'este, insistix que l'aportació dels socis "és simbòlica, perquè cobrem deu euros per temporada, però és fonamental perquè nos ajuda a tindre una massa social darrere, la qual cosa ens permet després optar a patrocinis, subvencions i altres ajudes".

Per això insistix que tot aquell que vullga col·laborar es faça soci ara. A més, ser soci té un avantatge addicional: participar gratuïtament en totes les activitats del Dia del club. Al contrari, els no socis han de pagar dotze euros només per acudir este dia. És una bona estratègia perquè tots preferisquen, per descomptat, ser socis abans que simples comensals en una paella o participants en jocs infantils.

Els interessats han de passar-se per la seu del club, situada en les oficines de la cafeteria del Poliesportiu Municipal, de dilluns a divendres a la vesprada.

Les activitats del dissabte 14 de juny, que van orientades a tots els públics, pretenen sobretot potenciar el bon ambient, a través de partits entre els distints equips del club (inclòs algun enfrontament amb els propis pares i directius), disfrutar junts amb el dinar i oferir un fi de festa inoblidable als xicotets, amb un parc infantil en el propio Palau d'esports.

I, per si no fóra poc, enguany s'ha afegit un invitat inesperat: el partit de futbol de l'Eurocopa, que disputa eixe dissabte Espanya a les 6 de la vesprada. Per això, el club muntarà una pantalla gegant en el pavelló cobert, així no farà falta desplaçar-se a casa per a finalitzar la festa i, sobretot, els més xicotets podran continuar botant en els unflables... mentre els seus papàs canvien la pràctica del seu esport favorit, el futbol sala, per l'esport favorit d'este país: el sillon-ball.

07 Juny 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres