Un notable com a mitja en selectivitat: l’institut de Puçol continua sent dels millors de la comunitat

Un notable com a mitja en selectivitat: l’institut de Puçol continua sent dels millors de la comunitat

Com a colofó del curs escolar, els alumnes de l’Institut d’Ensenyament Secundari de Puçol van realitzar una magnífica exhibició de les seues habilitats artístiques en dos jornades d’activitats, realitzades els dies 19 i 20 de juny a la Casa de Cultura.

 

 

El dijous dia 19 de juny s'hi van representar dos obres de teatre protagonitzades pels alumnes de dramatització de 3er d'ESO i dirigides per les professores Noelia Ponce i Esther Guisado. La temàtica de totes dos guardava relació amb els problemes actuals de la joventut i les relacions paterno-filials, una mostra del caràcter educatiu de les activitats lúdiques que es duen a terme en el centre.

 

Per la seua banda, el divendres 20 de juny, els alumnes de Música van exhibir el seu art al Saló d'Actes de la Casa de Cultura davant un públic nombrós i entusiasta que va disfrutar tant de les peces clàssiques com de les modernes. Tots els grups d'ESO i Primer de Batxillerat van tenir la oportunitat de mostrar els extraordinaris resultats d'un llarg procés d'aprenentatge baix la direcció dels professors del departament, Begoña Arteagabeitia, Santi Roca i Xavier Ahuir.

Després de l'entrega de diplomes als alumnes que han finalitzat els seus estudis de Secundària, va arribar la fi de la festa amb una exhibició de ball i dos sorpreses musicals: un nou grup de jazz creat recentment que va fer vibrar a tots els espectadors i un simpàtic grup de rock, mostra del talent musical dels joves.

"Coincidint amb esta jornada de celebracions, acabem de rebre una magnífica notícia" -va explicar en l'acte la vicedirectora, Pilar Millán-. "Hui mateix s'han publicat els resultat de les proves de Selectivitat i el nostre institut ha obtingut una mitja de notable, la qual cosa ens situa un any més en el grup dels millors. Enhorabona, per tant, als nostres alumnes i professores".

Per a conèixer més activitats que s'han dut a terme últimament a l'institut es pot accedir a la revista És Cultura en la següent adreça:http://www.escultura.co.nr/, on és possible descarregar en PDF el número 7 de la publicació, recentment publicat.

 

24 Juny 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres