L'ajuntament destinarà 358.000 euros a subvencionar les associacions locals

L'ajuntament destinarà 358.000 euros a subvencionar les associacions locals

Fins al 30 d'abril tenen de termini els clubs i associacions de Puçol per a presentar la sol·licitud de subvenció municipal. Enguany, com a novetat, el formulari es pot descarregar des de la pàgina web municipal (www.puçol.es) i omplir-lo en pantalla, el que permet facilitar el treball als usuaris.
 

Amb una circular enviada dijous passat, 27 de març, a tots els clubs i associacions de la població, la regidora de Participació Ciutadana, Merche Sanchis Montañana, obria el termini perquè els setanta-dos col·lectius locals puguen sol·licitar esta ajuda que en molts casos és fonamental per al correcte funcionament quotidià.

"Els clubs i associacions són el motor del funcionament quotidià d'un poble, per això des de l'Ajuntament de Puçol dediquem cada any una important partida pressupostària a subvencionar les activitats organitzades pels col·lectius locals", explica la regidora. "Per a enguany, el crèdit disponible és de 357.948 euros, a repartir entre totes les entitats inscrites en el Registre Municipal d'Associacions, siguen de caràcter social, cultural, esportiu, juvenil, festives o de dones".

El model per a poder realitzar la sol·licitud de subvenció es pot arreplegar en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (en la planta baixa de l'ajuntament), encara que per a facilitar els tràmits, també es pot descarregar en format PDF en la secció Convocatòries de la pàgina web municipal: www.puçol.es.

Merche Sanchis destaca una altra important novetat d'enguany: "El PDF que es pot descarregar és interactiu, és a dir, es pot obrir amb qualsevol ordinador, omplir les dades que se sol·liciten i imprimir directament el formulari, el que suposa un important estalvi de temps per als usuaris, ja que no hauran de vindre prèviament a arreplegar l'imprés, omplir-lo a mà i tornar per a entregar-lo en el registre d'entrada. Tot es podrà fer amb un únic viatge".

A més, en la mateixa secció Convocatòries de la pàgina web es pot consultar la resolució d'alcaldia 807/2008, on s'amplia la informació sobre els col·lectius que poden sol·licitar ajudes, els terminis, les partides pressupostàries disponibles, els requisits i forma d'acreditar els gastos, així com tota la informació d'estes subvencions municipals.

El termini per a presentar la documentació finalitza el pròxim 30 d'abril.

Convocatòria de subvencions a clubs i asociacions (sol·licituds: fins el 30 d'abril)

Formulari de sol·licitud de subvencions a associacions

 

27 Març 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres