Falla Picaio: punt final al monument que va obtindre el primer premi d'enginy i gràcia

Falla Picaio: punt final al monument que va obtindre el primer premi d'enginy i gràcia

El tercer torn a l'hora de la cremà li va correspondre a la més modesta de les falles de Puçol: Picaio. Esta vegada els bombers van arribar a temps, però va caldre esperar que fera acte de presència l'equip tècnic de l'EMTV Puçol, que continuava gravant els últims moments de la falla Hostalets.

Picaio, una falla amb poc pressupost, però que any rere any aconseguix algun meritori premi. En esta edició, contra tot pronòstic, va aconseguir alçar-se amb el premi a l'enginy i gràcia, a més de quedar en tercera posició dins de la secció primera de les falles de Puçol.

Dos premis que omplin de satisfacció a la falla i els presidents i falleres majors de la qual no dubtaven a mostrar, durant tota la setmana fallera, a aquells que s'acostaven a visitar el monument o el casal.

Pel seua grandària, Picaio és una falla on tots es coneixen i compartixen el que tenen. Així, no és estrany que a l'hora de botar foc a la traca final, no sols estigueren el president i la fallera major, sinó també els representants de la falla infantil.

I allí estaban, a las 2'12 de la matinada, Vanesa Sacristán i Atreyu del Campo, com a representants més jóvens, al costat d'Alexandra MarchánJosé Lluís Maroto, com màxims exponents de la falla gran. Tots junts van ser els encarregats de botar la metxa, davant d'un públic fidel que cada any recolza amb la seua presència a este animat grup de fallers.

En una nit en què l'esgotament ja se nota en la majoria dels assistents, prompte es van quedar sols els membres de la falla i la resta del públic es va anar a per l'última de la nit, Molí de Vent.

26 Març 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres