Deprén a estalviar energia a casa de la forma més natural

Deprén a estalviar energia a casa de la forma més natural

“Puçol, naturalment” continua amb les seues propostes d'educació mediambiental a tots els sectors de la població. L'oferta del mes de març va destinada a les ames de casa, per a ajudar-los a estalviar amb senzilles propostes que puguen posar en pràctica tots els dies.

Dins de la seua campanya anual de formació i informació als distints col·lectius de Puçol, durant els dos primers mesos de l'any ja s'han realitzat xarrades i tallers per als alumnes dels col·legis públics, la dona i la tercera edat.

Ara, el dimecres 26 de març, a les 18  hores, en l'Espai Social La Barraca, la Regidoria de Medi Ambient organitza una conferència titulada Com estalviar energia en la llar, dirigida a potenciar bones pràctiques ambientals a casa.

"Ens vam comprometre a organitzar cada mes activitats per a distints grups de la població i, de moment, estem complint escrupolosament el programa plantejat", assegura Juan Enrique Claramunt, el regidor de Medi Ambient. "Al gener vam treballar amb la tercera edat, al febrer vam combinar actes de la Setmana de la Dona amb tallers en els col·legis públics i al març ja hem treballat durant l'Escola de Pasqua i, com a tancament del mes, una conferència per a les ames de casa".

Encara que té com a públic objectiu les ames de casa, la conferència del dimecres està oberta a tots aquells que desitgen posar en pràctica xicotetes mesures que ajuden a cuidar el nostre  medi ambient. L'entrada és gratuïta.

24 Març 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres