Dos gimnastes de Puçol en les proves de tecnificació de la Comunitat Valenciana

Dos gimnastes de Puçol en les proves de tecnificació de la Comunitat Valenciana

 

                 

 

Tres professores de l'elit nacional i vint-i-quatre alumnes disposades a passar a formar part d'eixa elit. Les proves de tecnificació de gimnàstica rítmica, celebrades a Burjassot, van servir per a saber qui destaquen entre les alevins i les infantils... i allí estaven Carmen Chordá i Provi Alonso.

Les proves van ser en el pavelló d'esports de Burjassot i allí van estar les entrenadores i les alumnes des de les 4 de la vesprada fins a les 9 de la nit, fent exercicis, corregint detalls, buscant una oportunitat.

Les encarregades de fer la selecció de tecnificació de València van ser: Rosa Menor (entrenadora de la Selecció d'Espanya de conjunts), Mª José Benet (directora de jutges de la Comunitat Valenciana) i Teresa Santamaría (directora de tècnics de la Comunitat Valenciana).

Enfront d'elles, vint-i-quatre gimnastes que hui per hui es troben entre el millor de la Comunitat Valenciana. Totes elles aposten per fer-se un buit en eixe complicat món de la gimnàstica rítmica. Però no és fàcil.

En la categoria aleví es van presentar vint gimnastes, entre les que estava Provi  Alonso, del Club Puçol de Gimnàstica Rítmica. Va estar a l'altura en totes les proves, a pesar de la seua edat ja és tota una veterana.

En la categoria infantil, altres quatre gimnastes, entre elles una altra de Puçol: Carmen Chordá. També va complir a la perfecció en les proves de tecnificació. Una altra cosa és el que diguen els informes de les tres jutges.

Per a l'entrenadora responsable del club, Mapi Sangil, el balanç no pot ser més satisfactori: "Les proves de tecnificació van anar prou bé. Les nostres dos gimnastes, Carmen Chordá i Provi Alonso, van donar la talla i van estar al gran nivell de les proves, ara només cal esperar que siguen admeses i si és així ens ho faran saber per mitjà d'una carta al club... i si no, molt contentes perquè vam estar al nivell".

Junt amb ella hi ha altres dos entrenadores que setmana a setmana treballen en el Palau d'esports de Puçol amb l'escola: Nuria Margáix, que s'ocupa de les més xicotetes, i Irianna Sáez, que treballa amb les infantils. Per a totes va ser una satisfacció comprovar que les seues xiques estan entre les millors de la comunitat.

Però les entrenadores i alumnes del Club Puçol de Gimnàstica Rítmica no s'adormen, a pesar de les falles, març és un mes molt actiu.

I és que el primer dissabte del mes es va celebrar en Sueca la primera fase dels Jocs Escolars. El club va participar amb cinc gimnastes i els resultats van ser bons, amb dos primers posats, demostrant que el treball ben fet continua donant els seus fruits:

-categoria benjamí: 1a Sara Arduña, i 3a Paloma Chulvi.

-categoria infantil: 1a Ester Zarzoso, 10a María Anguix, i 12a Paula Pellús.

La pròxima fase dels Jocs Escolars serà el 6 d'abril en la Pobla de Vallbona.

23 Març 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres