També les falles arriben a l'American School of València

També les falles arriben a l'American School of València

El dia 14 de març l'American School of València va celebrar el dia de falles. La il·lusió i esforç amb què han treballat alumnes i professors per a preparar totes les activitats, ha tingut la seua recompensa vivint amb emoció i alegria el resultat d'un dia tan especial on totes les famílies del col·legi estan invitades.

Els alumnes de Preescolar i Elementary van desfilar amb els seus trages de fallers i falleres. Després de la benvinguda de la directora, el president Jaime Martín i vicepresident Carlos Esteve van fer l'exaltació a la fallera major infantil, Valeria Márquez Salvador; a la fallera major, Sara González Matéu; al president infantil,Iñigo Lizarraga Ríos; cort d'honor i als fallers d'honor representats per personal del col·legi.

Els alumnes de 4t, 5t'i 6t de Primària amb les seues danses, i el cor d'alumnes de 6t'amb les seues cançons, van delectar a les més de 400 persones que es van congregar per a disfrutar dels esdeveniments.

L'acte més esperat, abans de l'espectacular xocolatà, va ser la cremà de la falla de l'American School of València, elaborada per tots els alumnes i alumnes durant moltes setmanes. Les cares de tots els xiquets i xiquetes del col·legi reflectien el sentiment faller que en estes dates ens unix sense condició.

Informa: Claudia de Les

20 Març 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres