Representants dels 25 anys de Molí de Vent tanquen l'ofrena de flors a la patrona

Representants dels 25 anys de Molí de Vent tanquen l'ofrena de flors a la patrona

Encapçalada per la Junta Local Fallera, i finalitzada pels presidents i falleres majors dels vint-i-cinc anys de Molí de Vent, la llarga comitiva de les falles de Puçol va realitzar la tradicional ofrena a la Mare de Déu el dimarts 18, que va començar en l'Avinguda Font de Mora i va finalitzar en la porta de l'església dels Sants Joans.

Dins de la programació conjunta d'actes de les quatre falles de la població, coordinades per la Junta Local Fallera, el penúltim dia està dedicat a l'ofrena de flors a la patrona de Puçol, la Mare de Déu al Peu de la Creu.

Amb un lleuger retard sobre l'horari previst, una cosa normal tenint en compte el cansament acumulat pels fallers, els components de Palau-La torre, Molí de Vent, Hostalets i Picaio es van concentrar en l'Avinguda Font de Mora, des d'on va partir la llarga comitiva, recorrent l'Avinguda València i els carrers Sants Joan, Morvedre i Sant Miquel, per a finalitzar en la Plaça Joan de Ribera, enfront de l'església dels Sants Joans, on van ser depositats els rams.

En primer lloc van desfilar els representants de la Junta Local Fallera.

A continuació, cada una de les quatre falles, totes seguint el mateix orde: obria la comitiva l'estendard infantil, després la comissió infantil, seguida de la fallera major infantil i el seu president; després, l'estendard dels majors, amb la cort d'honor i, per a finalitzar, la fallera major acompanyada del seu president.

Però hi havia una sorpresa final. Enguany que Molí de Vent celebra el 25 aniversari de la seua creació, els representants d'esta falla van voler participar d'una forma especial. Per això, després de desfilar els representants de les quatre falles locals, van fer la seua ofrena les falleres majors i presidents que han dirigit la Falla Molí de Vent durant estos vint-i-cinc anys.

Els participants van ser: Mari Martínez i Federico Canet (1983-84); Rosario Martí i Enrique Pérez (84-85); Mª Dolores Aparici, Ximo Abad, Sefa Llácer i Paco Queralt (85-86); Mª José Marco i José Broseta (86-87); Josefina Soriano, Josep Iborra, Enri Sánchez i Constantino Cuenca (88-90); Amparo Monzonís i José Sancho (90-91); Carolina Alfonso, Javi Teruel, Rosa Pilar Ballester i Vicente Ballester (91-92); Dèlia Sanz i Ángel Ureña (93-94); Mª José Sánchez i Miguel Alfonso (93-94); Jessica Soriano, Javier López, Celeste Sancho, Enrique Soriano, Luisa Conde i Francisco López (94-96); Amparo Sanz, José Luis Sanz, Pepi Sánchez i Diego García (96-97); Cristina Sánchez i Antonio Sánchez (97-98); Vanesa García, Daniel Tirado, Amparo Martínez i Manolo Martínez (1999-2000); Lucía Cuenca, Christian Queralt, Nuria Soriano i Daniel Torres (2000-01); Mª Dolores López i Pepe García (2002-03); Yasmina Corachan, José Ramón Pérez, Sandra Fernández i Toni Sánchez (2003-2005); Tania Moreno, Juan Cabezas, Lourdes García i Vicente Soriano (2005-07). Tancaven la representació la fallera major i el president d'enguany: Rocío Gómez Pimpollo i Antonio Sánchez.

18 Març 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres