Cinc-cents nous arbres i arbustos per a les avingudes i jardins de la població

Cinc-cents nous arbres i arbustos per a les avingudes i jardins de la població

Durant els mesos de febrer i març, els parcs i avingudes de Puçol estan notant l'arribada de la primavera d'una forma especial: lluïxen un nou aspecte, més atractiu i més funcional, gràcies a la incorporació de dos-cents arbres i tres-cents arbustos que han sigut plantats per l'ajuntament.

 

La idea forma part de la campanya Puçol, naturalment, orquestrada des de la Regidoria de Medi Ambient i orientada a oferir als veïns unes zones de passeig i esplai més atractives i, de cara a la primavera i l'estiu, amb més punts d'ombra per a poder passejar.

Els arbres, que han sigut plantats per la Brigada d'Obres i Servicis del propi ajuntament, són de les espècies Acàcia Cianophylla, Brachynton Populneum, Albizia Julirisim i Citrus Aurantium, destacant sobretot el nou aspecte de l'Avinguda de les Corts Valencianes, on ja lluïxen gran part d'ells.

"A més, hem augmentat la dotació d'arbustos i plantes dels parcs i jardins de la nostra població", explica Juan Enrique Claramunt, regidor de Medi Ambient. "S'acosta la primavera i volem que Puçol lluïsca més natural i més verd que mai".

Els tres-cents arbustos i plantes utilitzats per als jardins inclouen espècies autòctones del bosc mediterrani, com a romer, lavanda i rosers, entre altres.

14 Març 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres