El Partit Popular supera per 667 vots al PSOE en les votacions realitzades a Puçol

El Partit Popular supera per 667 vots al PSOE en les votacions realitzades a Puçol

Un total de 5362 vots ha obtingut el Partit Popular en les eleccions generals del 9 de març a Puçol. En segon lloc, el Partit Socialista Obrer Espanyol, amb 4.695 vots. És la primera vegada que els populars superen tan clarament els socialistes a nivell local.

Un 49'18% dels vots va ser per al PP, la qual cosa el deixa a les portes de la majoria absoluta en la població, un dada més significatiu si es té en compte que la tendència a nivell estatal ha sigut el vot socialista, ja que Sabater ha vençut estes eleccions generals amb rotunditat.

És d'assenyalar, a pesar de tot, que el 43% dels vots socialistes són un bon resultat electoral. No succeïx el mateix amb els altres dos partits d'esquerra, sorgits de la divisió interna d'Esquerra Unida, ja que esta aconseguix 382 vots, mentres que Bloc-Iniciativa-Verds a penes aconseguix els 155 en la població.

A nivell general, és de destacar l'alta participació a Puçol, que va superar el 80% de veïns amb dret a vot, així com la normalitat absoluta durant la jornada electoral, excepte la indisposició d'un veí a les portes de l'ajuntament, després d'haver efectuat la seua votació, que va ser atés en el Centre de Salut i, posteriorment, traslladat a la Mini Fe de Sagunt.

Si vols tirar un ullada a totes les dades de totes les eleccions realitzades a Puçol, des del 1997 fins al 2008, en el següent enllaç tens eixa informació:

Dades de totes les elecciones realitzades a Puçol

Además, en el documento PDF adjunto se encuentran incluidos todos los datos de estas elecciones, si lo deseas puedes descargarlo haciendo clic sobre el icono del PDF.

Resultados de las elecciones generales de 2008 en Puçol, con detalle de la distribución de los votos por partidos y por mesas

13 Març 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres