Sergio Gadea guanya a Qatar a pesar de córrer lesionat

Sergio Gadea guanya a Qatar a pesar de córrer lesionat

El pilot de Puçol, Sergio Gadea, ha començant amb bon peu des del primer moment del Mundial de Motociclisme 2008, demostrant als seus rivals de la categoria de 125 centímetres cúbics que hauran de fer-lo molt bé per a fer-se amb la corona de campió que provisionalment va aconseguir el diumenge 9 de març com els vertaders herois, ferit i aguantant el dolor mentre pregava perquè la prova arribara al final el més aviat possible.
Les victòries èpiques acostumen a arribar in extremis. No obstant, eixe no és el factor que li ha donat este adjectiu al que va fer el passat diumenge Gadea, per a qui este triomf al circuit qatarià de Losail significa molt més que els primers 25 punts d'un llarg campionat. Significa demostrar que és un gran pilot quan el seu equip deixa guanyar i no ha de cedir victòries als seus companys del Team Aspar.

I significa demostrar-se a ell mateix que és capaç de sobreposar-se als contratemps. En les primeres proves que els pilots van realitzar a principis de setmana en el circuit de Qatar, el jove de Puçol va sofrir una caiguda que li va provocar una luxació de clavícula i va fer témer per la seua participació en la primera carrera del Mundial.

"Quan em van dir que, segurament, no anava a poder córrer la primera prova se'm va caure el món damunt", relatava el pilot d'Aprilia, Sergio Gadea, amb veu entretallada i llàgrimes als ulls després de proclamar-se campió i líder de la categoria.

No obstant, la seua força de voluntat i el recolzament que, segons conta, ha rebut de tota la seua família va fer que ahir poguera participar-hi als entrenaments oficials i marcar el seté millor temps, un fet que, si cap, li va donar més forces per a la carrera que tenia que disputar hui i en la qual, assegura, "sabia que anava a estar davant però mai no vaig imaginar que podria guanyar".

Junt a ell, al pòdium, el també espanyol Joan Olivé i l'alemany Stefan Bradl qui en la mateixa recta de la meta va superar a Di Meglio per a conquerir el seu primer pòdium al Campionat del Món.

Informa Celia Dubal

11 Març 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres