La supervivència de la marjal, tema de la falla alternativa d’Acció Ecologista Agró

La supervivència de la marjal, tema de la falla alternativa d’Acció Ecologista Agró

L’any passat, per primera vegada, el Grup Ecologista de Puçol La Costera va plantar una falla alternativa a la població. Enguany repeteix l’aposta, en esta ocasió integrat en Acció Ecologista Agró i prenent la supervivència de la marjal com a tema central.

 

Baix el lema Rebel·lió a la marjal, el col·lectiu Acció Ecologista Agró de l'Horta Nord plantarà una falla alternativa el dissabte, 15 de març, al pàrquing de l'antiga estació de Renfe a Puçol.

El programa d'actes és molt similar al de l'any passat, començant a les 10 del matí amb la plantà de la falla. Per la vesprada, els més menuts podran disfrutar d'una xocolatada a les 18 hores; com a novetat, a les 19 hores hi haurà un teatre de titelles i, a continuació, la cremà de la falla ecologista.

Com en totes les actuacions que venia realitzant fins l'any passat el GEP La Costera, abans d'integrar-se a finals de 2007 en Acció Ecologista Agró, esta activitat està pensada perquè tots disfruten i s'ho passen bé... al temps que reflexionen sobre un tema de màxima actualitat: l'any passat va ser el pas de l'AVE per l'Horta Nord, i en esta ocasió el tema elegit és la protecció de les zones humides valencianes.

10 Març 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres