Els alumnes del Programa de Garantia Social ultimen el nou edifici de Benestar Social

Els alumnes del Programa de Garantia Social ultimen el nou edifici de Benestar Social

Són quinze joves. Duen cincs mesos formant-se en pintura i revestiment de façanes. Després de la seua formació teòrica, en març eixen al carrer per a demostrar que estan capacitats per a treballar en qualsevol empresa. Són els alumnes del PGS de pintura i van a deixar com a noves moltes instal·lacions públiques de Puçol.

 

El Programa de Garantia Social (PGS) és un projecte, subvencionat amb 80.000 euros pel Servef, destinat a la formació de joves de 16 a 25 anys que tenen dificultats per a continuar estudiant.

L'objectiu, com destaca Eloísa Rosa Martínez, regidora de Serveis Socials, "és donar una formació a estos joves perquè puguen insertar-se en la vida laboral".

Dins de l'àmplia programació de projectes d'este tipus que oferta el Servef, enguany, a l'ajuntament se li ha concedit un PGS de pintura i revestiment d'habitatges.

"Tenim quinze alumnes, tres d'ells xiques", continua la regidora. "Va començar en setembre passat amb la formació teòrica i ara, dins de la part pràctica, a principis de març han començat a pintar les dependències municipals, concretament la seua primera labor en què estan treballant és posar a punt les instal·lacions de l'antiga estació de Renfe, que ha sigut rehabilitada per a convertir-la en el nou edifici de Benestar Social".

El monitor del PGS és Vicente Segarra, qui s'ha encarregat tant de la formació en l'aula com de supervisar el seu treball en esta nova fase, treballant en casos reals de pintura i revestiment. La seua valoració com a professional és que "el resultat està sent molt positiu perquè els alumnes han respost molt bé a la doble formació teòrico-pràctica".

Quan finalitzen amb l'antiga nau de Renfe, també treballaran al col·legi públic Bisbe Hervàs, a la Ludoteca Municipal i a la plaça Ramón y Cajal, junt al Parc Ribelles.

08 Març 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres