El Colectivo Azufre estrena una performance per a la Setmana de la Dona

El Colectivo Azufre estrena una performance per a la Setmana de la Dona

Dins de la programació cultural de la Setmana de la Dona, el dimarts 11 de març, a les 6 de la vesprada, a l’Espai Social La Barraca, el Colectivo Azufre realitzarà una performance destinada a conscienciar les dones sobre el seu paper... però també a fer que s’ho passen bé durant l’acte.
 
El Colectivo Azufre està format per dones de Puçol, Sagunt, València i Castelló. Va començar a funcionar fa dos anys i es dedica a tractar temes de la dona d'una forma irònica i divertida. Volen fer-se notar i que les dones que vegen els espectacles disfruten, però també que els arriben els missatges de conscienciació.

"Tot i que esta performance no serà tan divertida, sinó més crítica, més àcida", assenyala Clementine Sluijsmans, una de las dos creadores del col·lectiu, junt a Carmen Pilar Sempere.

La intervenció artística de l'11-M surgeix a partir d'una petició de l'ajuntament, que va sol·licitar una instal·lació o una activitat similar per a la Setmana de la Dona. "I en comptes d'una instal·lació permanent hem plantejat una performance puntual, un espectacle únic que faça pòsit en tot aquell que la veja", afirma Clementine.

No té títol. No es pot descriure. No es pot saber en què consisteix. Per suposat, no es pot desvetlar el seu final. Únicament es pot disfrutar si un acudeix el dimarts 11, a les 6 de la vesprada, a La Barraca... t'ho vas a perdre?

 

07 Març 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres