La Barraca es queda xicoteta

La Barraca es queda xicoteta

El dijous dia 28 de febrer, a les 19 hores, l’Agrupació local del PSPV-PSOE de Puçol va celebrar el míting de campanya per a les Eleccions Generals del pròxim 9 de març a l’Espai Social La Barraca.
 

L'acte va comptar amb tres ponents de luxe: José Vicente Martí, regidor del grup municipal; Josep Mª Iborra, Secretari General del PSPV-PSOE i Portaveu del grup socialista, i Inmaculada Rodríguez-Piñero, candidata nº 2 al Congrés per València.

Un acte al qual hi van assistir al voltant de cent companys i companyes, i veïns i veïnes de Puçol.

En primer lloc, el nostre Secretari General, Josep Mª Iborra, va agrair a la candidata al Congrés per València la seua etapa en la qual va ser Directora General d'Educació, ja que va ser tal el seu compromís amb el nostre municipi que, gràcies a la seua gestió, hui Puçol compta amb l'Institut de Secundària.

En les tres intervencions que van fer els ponents de l'acte van fer un repàs dels èxits aconseguits en esta legislatura pel govern de José Luís Rodríguez Zapatero: la Llei integral contra la violència de gènere, la Llei d'igualtat entre dones i homes, la reforma de la Llei de matrimonis entre persones del mateix sexe, la important política econòmica desenvolupada, la política d'immigració i d'integració, la creació de tres milions de llocs de treball, la llei de dependència...

Lleis i reformes que han permès que Espanya siga una país fort, obert al món, amb més oportunitats i recursos per a continuar progressant.

Informa: Inmaculada Arcos

 

05 Març 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres