El fort vent ocasiona molèsties i la caiguda d'un mur

El fort vent ocasiona molèsties i la caiguda d'un mur

Els vents que estan afectant la Comunitat Valenciana durant els dies 3 al 5 de març també s'han deixat sentir a Puçol, encara que amb incidències de poca importància que han sigut solucionades amb el treball conjunt de la Policia Local i la Brigada Municipal d'Obres i Servicis.

 

Els pitjors moments es van viure durant la nit del dimarts, quan es va produir la ruptura de distintes branques d'arbres que van acabar en la via pública, molestant tant els vianants com als vehicles.

"També hi ha hagut un problema en el Parc Ribelles per la caiguda d'un arbre", assenyala el regidor d'Urbanisme, Juan Enrique Claramunt"Afortunadament, al tractar-se d'un espai tancat a la nit no hi ha hagut cap perill per als veïns".

Més perillosa va resultar la caiguda d'un xicotet mur d'un magatzem de taronges en el carrer Josep Palamós, encara que la col·laboració entre els cossos municipals va permetre que durant el matí del dimecres es reposaren tots els desperfectes ocasionats i la situació estiguera normalitzada en tot el terme municipal.

 

05 Març 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres