Moltes propostes en l’assemblea de la Fundació Cultural i Taurina 7 de Setembre

Moltes propostes en l’assemblea de la Fundació Cultural i Taurina 7 de Setembre

El passat dijous, dia 28 de febrer, al Sindicat Agrícola de Puçol, va tenir lloc l’Assemblea General de la Fundació Cultural i Taurina 7 de Setembre, en la qual es va fer un repàs a les noves propostes per a millorar la festa durant el present any.
 

Amb una representació de socis no molt àmplia, en l'assemblea es van presentar les propostes i aportacions de cara a millorar el dia 7 de setembre i les festes taurines en general.

Les més significatives van ser les següents:

Regularització dels horaris d'actes celebrats durant el dia 7 de setembre, amb l'objectiu d'evitar que es prolonguen més del precís i impedeixen els veïns en general disfrutar d'altre tipus de festa, a més del bou.

Muntatge d'un recinte ferial: una vella aspiració que no només seria útil per a este dia, sinó que podrien rendibilitzar durant totes les festes populars i patronals.

Canvi de nom de la Plaça 25 d'abril pel de Plaça 7 de setembre: aprofitant que esta plaça ja té el monument taurí i que existeix un passatge amb el mateix nom, la proposta serà remesa a l'ajuntament perquè ho puga prendre en consideració.

Organització d'una capejada o altre tipus de festa de final de temporada, com una manera de posar punt i final a la dilatada campanya anual de festes taurines a la població.

Promoure activitats per als més menuts, com concursos de retallades, correbous infantils amb carretons o altres que siguen suggerits pels socis.

Organització de la baixada de caixons: de forma que l'acte amb major participació, sobretot de les penyes, puga ser a més disfrutat per tots els espectadors amb major comoditat.

Promoure la construcció d'un cercat per a la plaça Joan de Ribera: altra de les propostes en les quals l'ajuntament té molt a dir, l'objectiu és facilitar que el major nombre possible d'espectadors disfruten del bou sense afectar al mobiliari urbà de la plaça.

Organitzar una exposició taurina al voltant del 7 de setembre.

Aplicar el logotip de la Fundació a les samarretes de les diferents penyes i comissions taurines de la localitat, de manera que es cree una imatge favorable a la participació de tots junts en la festa del dia 7.

Mostrar recolzament a la Comissió Taurina de Sant Antoni.

Sol·licitar a l'Ajuntament la redacció d'un reglament taurí aplicable a totes les comissions i festes organitzades a la població.

Totes estes propostes van ser aprovades per unanimitat.

A més es va reajustar el pagament de la quota anual per a ser soci de la fundació, que passa de 5 a 7 euros per a la pròxima temporada.

En finalitzar l'acte, el president de la Fundació 7 de setembre, va fer una crida a tots els aficionats, comissions i penyes taurines, per a aconseguir la unitat de tots i per a fer més gran, si cap, el dia gran per excel·lència a Puçol: el 7 de setembre.

Informa: Fernando Ferrer

 

04 Març 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres