L’ajuntament continua organitzant cursos d’informàtica per a tot tipus de públic

L’ajuntament continua organitzant cursos d’informàtica per a tot tipus de públic

Entre els mesos d’abril i juny, l’aula d’informàtica de la Casa de Cultura acollirà dos noves propostes educatives patrocinades per la Regidoria de la Dona: una dirigida a empresaris i altra orientada a que qualsevol usuari perquè siga capaç de posar el seu ordinador a punt en qualsevol moment.

 

El que va començar com una activitat orientada exclusivament a dones i destinada a millorar la seua formació integral per a accedir a les noves tecnologies, després de dos anys d'èxits ininterromputs, ha acabat convertint-se en una oferta global de cursos informàtics, sense distinció de sexe o edat.

"Hem començat en esta temporada a realitzar cursos més específics", assenyala Eloísa Rosa Martínez, la regidora de la Dona. "Encara que mantenim els d'iniciació per a tots en els temes com Internet, també estem apostant per aquells cursos que demanen els usuaris... i la gent està responent de manera excel·lent"".

Les noves propostes que comencen en el mes d'abril tenen als empresaris i als manetes com a públics potencials. Per un preu mòdic (de 26 a 30 euros), amb un horari còmode (un dia a la setmana per la vesprada), amb grups reduïts (màxim quinze alumnes) i amb un ordinador per a treballar individualment cadascun, en menys de tres mesos els participants podran millorar notablement els seus coneixements informàtics.

Els dos cursos oferts son:

Curs: Informàtica per a empresaris.
Dates: Dilluns, del 7/04/08 al 30/06/08.
Horari: de 19 a 21 hores.
Lloc: Casa de Cultura.
Preu: 26 €.

Curs: El teu ordinador a punt.
Dates: Dimecres, del 16/04/08 al 18/06/08.
Horari: de 17 a 20 hores.
Lloc: casa de la cultura.
Preu: 30 €.

Els interessats poden inscriure's en el Departament de Serveis Socials, situat a la planta baixa del propi ajuntament, de dilluns a divendres de matí. Les places són limitades.

 

03 Març 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres