L’associació cultural i taurina Bou de Sant Antoni ja compta amb 352 socis

L’associació cultural i taurina Bou de Sant Antoni ja compta amb 352 socis

El passat dia 21 de febrer, el Sindicat Agrícola de Puçol acollia la primera reunió general de l’Associació Cultural i Taurina Bou de Sant Antoni. L’acte va servir tant per a realitzar un balanç dels seus primers mesos de vida, com per a presentar els projectes per a enguany.

 

Davant més de 150 persones, entre socis i convidats, començava la sessió amb la intervenció del secretari en funcions, Fernando Ferrer, qui va realitzar una xicoteta valoració de la festivitat de Sant Antoni, ressaltant l'èxit obtingut, per la gran afluència de públic que va participar en tots els actes programats.

A continuació, davant la presència del regidor de Assumptes Taurins, Chimo Galcerá, es va procedir a presentar oficialment en públic la nova associació, aportant la sol·licitud del Registre d'Associacions, l'Acta Fundacional i la relació dels components de l'Òrgan de Govern provisional.

Després de la projecció d'un vídeo clip de les festes organitzades el passat mes de gener per l'associació, va començar la reunió, en la qual es va procedir a donar compte als socis de les entrades i eixides, resultant finalment un balanç positiu a favor de l'associació.

Durant l'assemblea es va posar l'accent i es va valorar molt positivament la bona predisposició dels 352 socis que ja té l'associació en els seus primers quatre mesos de vida, ja que amb la seua aportació econòmica han sigut els encarregats de sufragar totes les despeses de la festivitat de Sant Antoni.

Destacar que el pagament de la quota anual per a la pròxima temporada es realitzarà en dos vegades: el primer pagament, de 15 euros, s'ingressarà abans del 30 de juny; mentre que el segon, també de 15 euros, es podrà ingressar en el compte de l'associació fins al 30 de novembre del present any.

Tota persona o entitat que desitge entrar a formar part d'esta associació ha de realitzar el seu ingrés a la nova oficina de Ruralcaja a Puçol, situada al carrer Caminás.

En finalitzar la reunió, els socis i convidats van poder degustar un exquisit vi d'honor que va posar el punt i final a l'acte.

Informa: Fernando Ferrer

 

03 Març 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres