Premis de la VI Gala Taurina de Puçol: Salva Marsaga, el més ovacionat

Premis de la VI Gala Taurina de Puçol: Salva Marsaga, el més ovacionat

Un sopar celebrat en el Restaurant Puzol el divendres 1 de febrer va posar punt final a l'àmplia programació de les Jornades Taurines organitzades un any més per les penyes l'Afició i Juan Àvila, en col·laboració amb l'Ajuntament de Puçol.
 

L'acte va ser presentat per Mentxu Balaguer (periodista de l'EMTV Puçol) i Jorge Casals (redactor de Bous al carrer), va comptar amb més de dos-cents comensals i, per a donar-li més brillantor a l'entrega, l'EMTV Puçol va preparar un muntatge amb imatges de cada una de les categories nominades.

Inicialment es van entregar els premis del concurs de fotografies taurines i, a continuació, els premis als bous, comissions i ramaders de l'any 2007. Va haver-hi un premi sorpresa final per a un dels hòmens que més i millor treballen en favor de la festa en la població: Salvador Almenara Marsaga. El seu va ser, amb diferència, el premi més ovacionat de la nit.

Els guanyadors de la vetlada van ser els següents:

III Concurs de fotografies taurines.

La càmera estigué allí: Javier Sebastià.

El tercer guardó de fotografia: Eduardo Claramunt.

El segon premi: Alex Galcerà.

Guanyador del III Concurs de Fotografies: Aitor Zabala.

Guardons taurins de la temporada de 2007 a Puçol.

El premi al bou més ben presentat de 2007 va ser per a l'animal Bombito de la ramaderia de Guardiola Fantoni, de la penya taurina El Barrio.

El segon premi de la nit, el del bou més brau va recaure en el bou Disimulado de la ramaderia de Manuel Villau, de la Comissió del 7 de Setembre.

El premi al millor bou embolat cerril va recaure en l'animal Lujurioso de la ramaderia de Jandilla, de la Penya taurina del bou de l'Avenida.

I el millor bou embolat de corro del 2007 va ser Rompedor, del ramader Jaume Bosch El Saliner.

A més a més, en la gala d'enguany es lliuraren dos premis nous, un al millor rodaor de la temporada per a Javier Bosch Soriano Nelet; i el guardó a la millor eixida de cua per a J. J. López El Peño.

I la menció especial de la Gala de 2008 va ser per a Salvador Almenara Marsaga, el més ovacionat de la nit.

 

03 Març 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres