Puçol recupera el 'bou de Sant Antoni' el 12 de gener

Puçol recupera el 'bou de Sant Antoni' el 12 de gener

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puçol realitzarà de nou, després de quasi trenta anys anys, bous al gener, amb motiu de les festes de Sant Antoni, el que el convertirà en el primer poble valencià amb bous al carrer. Al costat dels actes específicament taurins també s'ha organitzat una torra de carne, nit d'albaes, actes per als xicotets, la foguera i les calderes en honor al sant. Fernando Ferrer Rallat va tindre la idea i va ser secundada i acceptada de forma unànime pels veïns i aficionats de Puçol, especialment pels del carrer Sant Antoni que tornaven a celebrar actes taurins en el primer mes de l'any.

La primera tasca va ser crear una comissió organitzadora, a la que s'ha sumat més de cent col·laboradors que han aportat 30 euros cada u per al cost dels actes.

A més, la revista Bous al carrer i diverses empreses i aficionats de Puçol van costejar un bou salvatge per al dissabte 12, a les quatre de la vesprada, que ha sigut patrocinat per la Revista Bous al carrer, Finca El Bou, Ximo i Xato, Bar Pirotècnia Yoe, Instal·lacions elèctriques Joan, Pub Villa Xarol, Restaurant El Galli, Rotxet de Paca, Salvaoret, Choroll, Juanito d'Ana i Comissió Bou de Sant Antoni de Puçol.

A més, durant tot el cap de setmana s'han organitzat actes per a tot tipus de públics: xocolatada, encierro infantil, nit d'albaes i, com a tancament, les populars calderes de Sant Antoni.

La programació d'actes és la següent:


DIVENDRES 11 DE GENER:

17'00 hores: Gran Xocolatada, patrocinada per la Falla Palau-La Torre.

18'00 hores: Tancament infantil (eixida en el carrer Barreres) i bous de cartón.

19'00 hores: Encesa del foc per a les torrades.

20'30 hores: Crema de la foguera de Sant Antoni.

11 Gener 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres