La cavalcada de reis: nou èxit d'organització i de participació

La cavalcada de reis: nou èxit d'organització i de participació

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Com estava previst, la cavalcada dels Reis Mags va ser un nou èxit d'organització i de participació. Al costat de l'Agrupació de penyes, principal responsable de l'esdeveniment, distints col·lectius locals van participar en una llarga comitiva que va repartir confeti, llepolies i alguns regal al públic que omplia tot el recorregut. L'acte estava patrocinat per l'Ajuntament de Puçol.

Puntuals a la seua cita anual. A las 17'30 hores del dissabte, 5 de gener, els patges i els reis acudien a la Residència de la tercera edat, per a compartir uns minuts amb els més veterans de la població. Fotos, rialles i alguna que una altra llepolia demanada d'amagat (per allò de tindre més d'un problema amb el sucre), van servir per a animar una vetlada en la que molts residents van disfrutar... com uns autèntics xiquets.


Poc després, sobre les 18 hores, van ser arribant els vehicles que formaven la llarga comitiva, tots ells dissenyats i preparats per l'Agrupació de penyes, i ben proveïts de material per a repartir gràcies a l'aportació de l'ajuntament.

Posades així les coses, els participants només havien de posar la seua presència, l'inevitable somriure i estar disposats a llançar objectes sense parar durant l'hora i mitja que es va prolongar el recorregut pels carrers Terol, Altamira, Rei En Jaume, Avinguda Molí de Vent, Avinguda València, Sant Joan, Bisbe Amigó, Germanes Martínez i Plaça del País Valencià.

Entre els que van desfilar, encapçalaments per les penyes i tancats per Márion amb la seua música ambulant, figuraven els festers d'enguany, falles, el club de Gimnàstica Rítmica, Holiday, algun espontani i, com no, la carrossa de major colorit de totes: la dels Reis Mags.

Precisament ells van tindre treball extra, ja que al finalitzar la cavalcada van haver de rebre als centenars de xiquets que esperaven pacients en la plaça per a recordar-los el contingut de la carta que ja havien entregat els patges una setmana abans, o afegir algun joguet d'última hora, o confessar-los a l'orella que enguany s'havia oblidat escriure, o, senzillament, disfrutar d'algunes de les llepolies que oferien els reis mentrestant, això sí, els seus papàs no paraven de fer fotos i gravar-los amb el mòbil, la càmera o qualsevol altre utensili que servisca per a capturar imatges.

Per a l'alcalde, Mariano Sanchis, que va ser literalment bombardejat des de les carrosses al seu pas per l'Avinguda València, este tipus d'actes ''demostra la predisposició dels veïns per a participar activament en l'organització. Tant el treball de les penyes com el de la resta de col·lectius és digne de ressaltar, perquè resten hores a la seua família, en un dia tan especial, per a portar l'alegria i la festa a tots''.

 

14 Gener 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres