AE-Agró Horta Nord inicia la seua temporada de senderisme amb una excursió a la Cova Santa d'Altura

AE-Agró Horta Nord inicia la seua temporada de senderisme amb una excursió a la Cova Santa d'Altura

El diumenge 3 de febrer, Acció Ecologista Agró Horta Nord realitzarà la seua primera eixida de senderisme de l'any 2008. L'etapa elegida per a inciar el seu calendari d'excursions és Sacanyet - La Cova Santa d'Altura. La ruta, que discorre per la Serra Calderona, consta d'un total de 12 quilòmetres i està catalogada com de dificultat baixa.

 

 

Tots els aficionats al senderisme tenen una cita el diumenge 3 de febrer a les huit del matí a l'explanada del Monestir del Puig. Des d'este emblemàtic edifici de la nostra comarca partirà l'autobús d'AE-Agró que durà els excursionistes fins al municipi castellonenc de Sacanyet, ubicat a la comarca de l'Alt Palància. Des de Sacanyet, els senderistes recorreran els 12 quilòmetres de distància que hi ha fins a La Cova Santa d'Altura, on finalitzarà l'excursió que inaugura la temporada de senderisme d'AE-Agró Horta Nord. La ruta discorre per la Serra Calderona i està catalogada com de dificultat baixa.

El preu de l'activitat és de 15 € i inclou el viatge d'anada i tornada en autobús i la bona companyia dels membres del col·lectiu comarcal d'AE-Agró. El número d'assistents està limitat. Com a màxim podran acudir a l'excursió 25 persones, motiu pel qual tots els interessats en participar en esta eixida de senderisme hauran d'inscriure's abans del dijous 31 de gener. Per a dur a terme la inscripció, AE-Agró Horta Nord ha posat a disposició dels interessats dos números de telèfon de contacte: el 666 306 366 (Lucas) i el 630 615 019 (Pere).

A més d'esta eixida de senderisme, AE-Agró Horta Nord té previst organitzar altres quatre excursions al llarg de 2008. Els ecologistes visitaran la Serra d'Irta en abril, el Penyagolosa en agost, el Garbí en setembre i el Port de la Tinença en novembre.

AE-Agró Horta Nord també realitzarà dos activitats de ciclo-turisme, una a la Marjal d'Almenara el pròxim mes de febrer i altra per la Via Verda d'Ojos Negros en juny. El calendari d'activitats d'esport i natura d'AE-Agró Horta Nord es completa amb un cap de setmana d'esports d'aventura a les Gorges del Cabriol al mes de juliol.

Informa: Miguel Crespo

29 Gener 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres