Respecta el medi ambient i cuida la teua butxaca

Respecta el medi ambient i cuida la teua butxaca

El dimecres 30 de enero, a las 16'30 hores, es realitza la primera xarrada d'educació programada des de la Regidoria de Medi Ambient per a la tercera edat durant el present any.

La conferència ''Respecta el medi ambient, cuida la teua butxaca'', centrada en la difusió de bones pràctiques mediambientals, se celebra en l'Espai Social dels Majors (CEAM), situat en la plaça del País Valencià, i forma part de l'àmplia programació que al llarg de tot l'any intentarà acostar a tots els sectors de la població el missatge elegit per a centrar tot el treball de la regidoria: Puçol, naturalment.

Segons el regidor Juan Enrique Claramunt, este tipus d'activitats ''pretén acostar una educació respectuosa amb el medi ambient a tots els sectors de la població. Vam començar amb tallers en els col·legis públics i concertats, vam continuar amb el reciclatge d'arbres de Nadal i ara ens dirigim a la tercera edat''.

A més, tots els assistents a esta conferència rebran un xicotet obsequi sorpresa que els ajudarà a ser més cuidadosos amb l'entorn, naturalment.

 

30 Gener 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres