Des del 14 de febrer, tota la informació i servicis locals en www.puçol.es

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La posada en marxa del nou portal web de l'Ajuntament de Puçol suposa que en la pràctica hi hi haja dos adreces convivint, encara que l'antiga (www.puçol.nu) només conté l'arxiu històric de notícies dels últims cinc anys, mentre que la nova, a més de notícies, incorpora gestions municipals, programació setmanal d'actes, enllaços a webs de col·lectius locals, vídeos, fotos i molta més informació.La web inaugurada al febrer del 2003 tenia una extensió que va cridar molt l'atenció en el seu moment (www.puçol.nu), açò era degut al fet que llavors la ''ç'' no estava reconeguda a l'hora de crear dominis amb les extensions més comunes (.com, .es, .net) i va caldre localitzar un domini especial que permetera escriure la denominació de Puçol de forma correcta.

Complida la seua etapa, en la que la informació ha sigut l'element fonamental d'esta web durant els cinc anys de la seua existència, la posada en marxa el passat 14 de febrer d'un nou portal ha permés crear servicis més moderns adaptats als nous temps, entre els que s'inclou la publicitat en format flaix, formularis municipals que es poden omplir des de casa o la inclusió de vídeos de l'Emissora Municipal de Televisió, que poden ser vistos inclús a pantalla completa.

''Però ens queda pendent estudiar com recuperem les notícies publicades en l'antiga web durant els últims cinc anys i les traslladem a la nova'', assenyala Juan Enrique Claramunt, regidor de Comunicació. ''De moment, deixarem activa l'antiga adreça, però només funcionarà la secció de l'arxiu de notícies, perquè tots aquells que desitgen consultar informació del 2003 al 2007 puguen seguir fent-lo. L'actualitat i els nous servicis es disfruten ja en exclusiva en el nou portal: www.puçol.es''.

Respecte a la història, però noves ferramentes per a estar al dia són els dos criteris utilitzats per l'Ajuntament de Puçol per a mantindre en funcionament les dos adreces durant l'any 2008.

Per al nou portal l'únic requisit és tindre instal·lat Internet Explorer 7 o un altre navegador actual, com Mozilla Firefox o Opera. No és vàlid l'antic Internet Explorer 6 ja que no és capaç de suportar les novetats tècniques que incorpora este modern portal web.En qualsevol cas, les actualitzacions als nous navegadors són gratuïtes i molt ràpides des de les seues respectives pàgines web.

Recorda: si busques notícies dels últims cinc anys, prova en www.puçol.nu.

Però si vols estar al dia de tot el que passa a Puçol, punxa en www.puçol.es.

 

06 Març 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres