L'Agència de Desenvolupament Local i l'Oficina del SERVEF atenen ara les seues visites en l'Espai Social Martínez Coll

L'Agència de Desenvolupament Local i l'Oficina del SERVEF atenen ara les seues visites en l'Espai Social Martínez Coll, amb el següent horari d'atenció: dilluns i divendres de 9 a 14 hores i dimecres de 9 a 11 hores. La seua adreça de correu electrònic és Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Des del 17 d'abril s'impartixen cursos d'internauta en l'Espai Social Martínez Coll en el seu nivell mitjà. Els interessats poden informar-se telefonant al 012 o dirigir-se a qualsevol oficina PROP.

La BIBLIOTECA MUNICIPAL amplia el seu horari. Ara també romandrà oberta de dilluns a dijous al matí, de 11 a 13 hores. A més mantindrà el seu horari habitual, de dilluns a divendres a la vesprada de 17 a 20'30 hores. Per a qualsevol consulta podeu telefonar al 961 424 086 o en l'e-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

L'ESPAI SOCIAL LA BARRACA està obert de dilluns a divendres, de 16:15 a 22:00 hores.

La Ludoteca Municipal està situada en l'Espai Social Martínez Coll, telèfon 961 424 068. En ella els xiquets podran disfrutar de distintes activitats de caràcter lúdic i formatiu.

17 Juliol 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres