5.946 escalons

5.946 escalons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tal vegada este titular passe desapercebut per a algun lector que no practique senderisme, però aquells que en alguna ocasió es troben endinsat en la Vall de Laguar, fent pràctiques de senderisme coneixen molt bé, què vol dir eixa quantitat.


Un total de trenta-dos senderistes, del Grup de Senderisme Puçol, ens vam encaminar el passat dia 25 de març cap a la ruta denominada Pel camí de les Jovades. Per a donar començament l'itinerari, primer ens vam dirigir cap a la població de Fleix .

La marxa, a pesar de ser ''llarga''(concretament de 14.301 metres), es va realitzar dins dels temps previstos i inclús avançant-nos en alguns punts de referència, el que demostra que el grup va adquirint cert nivell.

La ruta va discórrer per la senda PR-V 147, realitzant-se en sentit contrari a les agulles del rellotge, rodejant l'abrupte i fascinant Barranc de l'infern.

Esta ruta representa una de les vies de comunicació tradicionals més bella i extraordinària, per això esta considerada com la catedral del senderisme a la Comunitat Valenciana. 

Vull finalitzar esta crònica donant les gràcies a Paquita, ja que esta dona de a penes seixanta anys, ens va infondre a tots la seua energia i la seua vitalitat i ens va contagiar eixe esperit que ens anima a eixir cada dia a la recerca d'un nou destí.

Informa: Joan Barres

 

15 abril 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres