Cuina vegetariana: salut, diners i... productes de primavera

Cuina vegetariana: salut, diners i... productes de primavera

Del 24 d'abril al 12 de juny s'impartix la tercera edició del curs de Cuina Vegetariana, en esta ocasió centrat en productes típics de primavera.

Des de la Regidoria de la Dona es va organitzar la passada tardor un curs orientat a potenciar l'ús de productes propis de l'horta valenciana. L'èxit de la proposta va ser tal que al febrer es va celebrar una segona edició, en aquell moment orientada a productes propis de l'hivern.

Nou èxit i, com no podia ser d'una altra manera, també a l'abril i maig es va a impartir un curs de Cuina Vegetariana, que per a l'ocasió se centrarà en els productes propis de primavera. Com en tots els casos anteriors, serà Alejandrina Martínez l'encarregada d'impartir les classes, tots els dimarts, de 17'30 a 0'30 hores, en l'Espai Social La Barraca.

Igual que en els dos cursos ja realitzats, Eloísa Rosa Martínez, la regidora de la Dona, vol destacar que amb els mateixos pretén demostrar que la cuina pot ser divertida, saborosa, agradable a la vista i molt sana... sense que per això haja de ser costosa en la seua elaboració o en el preu dels productes, que ''són sempre frescos, propis de la nostra horta i de la dieta mediterrània, perquè l'horta valenciana pot oferir-nos productes sans tot l'any''.

I, a més de salut, la regidor no oblida la importància de la imatge, perquè entre els objectius fonamentals d'estos cursos es troba ''lluitar contra eixos plats preparats i eixa cuina ràpida que tant repercutix en la nostra salut... i en la nostra bona imatge''.

 

29 abril 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres