L'Horta Nord publica la seua primera guia comarcal de recursos

L'Horta Nord publica la seua primera guia comarcal de recursos

 

 

 

 

 

 

 

 

El Consorci del Pacte Territorial per a la Creació d'ocupació PACTEM NORD va presentar el passat dia 27 d'abril en la Casa El senyor Emilio d'Alfara del Patriarca la primera Guia Comarcal de Recursos de l'Horta Nord, tant en format paper com en multimèdia.

La seua realització (que ha permés obtindre una informació ordenada, exhaustiva i contrastada de la realitat social de cada un dels municipis que componen l'Horta Nord) farà possible la detecció de carències en el territori, així com un correcte assessorament tècnic per part dels distints agents socioeconòmics de la comarca.


Un altre dels grans avantatges d'esta guia és la seua edició en format multimèdia, el que facilitarà la seua actualització constant i, per tant, que els usuaris tinguen una bona accessibilitat a la realitat del seu entorn.

La Guia Comarcal de Recursos de l'Horta Nord s'emmarca dins d'una sèrie d'accions i projectes més amplis desenvolupats pel Consorci PACTEM NORD, entitat que estudia des de l'any 2001 la problemàtica en l'àmbit laboral, buscant i posant en pràctica solucions adequades. Del seu treball al llarg d'estos anys es desprén la necessitat abordar dita problemàtica d'una forma conjunta, a través d'actuacions integrals enfocades tant a la detecció de necessitats i potencialitats, com en la dinamització i mobilització de col·lectius afectats.

Tampoc s'ha de passar per alt la inclusió de diferents clàusules socials en l'elaboració i publicació de la guia, el que demostra la voluntat  d'apostar  per la responsabilitat social corporativa per part de les entitats firmants del Pacte Territorial per a la Creació d'Ocupació PACTEM NORD: els ajuntaments d'Alfara del Patriarca, Bonrepòs i Mirambell, Burjassot, El Puig, Emperador, Foios, Meliana, Moncada, Museros, Paterna, La Pobla de Farnals, Puçol i Vinalesa; els sindicats CCOO i UGT, i les associacions empresarials AEFE (Associació d'Empreses per a la Formació i l'Ocupació ) i ASIVALCO (Associació Empresarial Fuente del Jarro).

Informa: Isolina Espinosa

 

12 Maig 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres