Una trobada amb el bosc

Una trobada amb el bosc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Grup de Senderisme Puçol, el passat dia 6 de maig, es va dirigir al Parc Natural de la Font Roja, a la trobada del bosc autòcton valencià millor conservat de totes les comarques alacantines.


L'itinerari triat per a esta ocasió partia del mateix santuari de la Font Roja: flanquejats per monumentals ciprers, amb una edat pròxima als 350 anys, vam mamprendre la ruta fins al Menejador, a una altitud de 1.352 metres.

La distància aproximada recorreguda va ser de 7 quilòmetres i el temps emprat per a esta visita va suposar al voltant de tres hores i mitja, durant les quals el grup, compost de vint-i-cinc senderistes, va disfrutar de les vistes d'este paratge, així com de la varietat de flora: roure menut o roure valencià, fleix de flor, auró, teix, timó, mare-selva i davant de tot vetustes alzines o carrasques.

Esta visita forma part de la programació anual del Grup de Senderisme qui, a més, el dia anterior, dissabte, havia estat col·laborant en l'organització del primer Triatló Vila de Puçol, el que no va suposar un obstacle perquè l'endemà tots estiguérem en marxa ben matí per a continuar disfrutant amb ''el nostre particular esport''.

Informa: Joan Bautista Barres

09 Maig 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres