Rècord de participació en la setena edició del concurs de dibuix

Rècord de participació en la setena edició del concurs de dibuix

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des que fa set anys l'Associació Extremenya l'Horta Nord de Puçol va posar en marxa la seua setmana cultural, el concurs de dibuix i el d'escacs han sigut activitats obligades. Enguany, en dibuix es va arribar a la major participació de la seua història: quaranta-huit xiquets i xiquetes de cinc a dotze anys exhibien orgullosos les seues obres des del divendres 4 al diumenge 6 en l'Espai Social La Barraca.


La Setmana Cultural Extremenya té com a principal objectiu arribar a com més tipus de públic millor. Així, és normal que hi haja distintes categories en activitats com els escacs, el parxís, el dòmino, la petanca...

Però de tots ells, el concurs que més expectació ha despertat enguany ha sigut el de dibuix: les 48 obres presentades van posar molt difícil a Victòria, Petri i Vicenta, les tres organitzadores, l'elecció dels premiats.

''Hem exposat els treballs en l'Espai Social La Barraca perquè és una forma d'animar que els xics vinguen i vegen el seu esforç exhibit'' -explica Victòria Sanz, una de les organitzadores-. ''A més, així alguns amics a vindre a veure els seus treballs i potser en un futur també participen''.

De moment, els que sí que han participat són els tres guanyadors d'esta edició: Aitor Claramunt (en la categoria de 5 i 6 anys), Pau Martínez Tamarit (en la de 7, 8 i 9) i Elena Gómez (de 10 a 12 anys).

Tots ells van estar presents la vesprada del diumenge 6 de maig, en l'acte de clausura de la setmana, on es va realitzar l'entrega dels seus premis i de la resta d'activitats realitzades al llarg de la setmana.

 

09 Maig 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres