El GEP La Costera organitza una eixida de senderisme a la Font Roja

El GEP La Costera organitza una eixida de senderisme a la Font Roja

Si t'agrada l'esport i la natura tens una cita el pròxim 19 de maig. Esta és la data elegida pel Grup Ecologista de Puçol La Costera per a la seua segona eixida de senderisme d'enguany.  El lloc elegit pels ecologistes del nostre poble és el Parc Natural de la Font Roja, situat a Alcoi.

Tots els puçolencs i puçolenques que vulguen gaudir d'una jornada d'esport i natura hauran d'estar a la seu de Correus a les 8 del matí. Des d'ací s'iniciarà el viatge fins a Alcoi amb vehicles particulars. L'organització ecologista del nostre poble té previst arribar aproximadament a les 10 del matí a la zona d'esplai del Parc Natural de la Font Roja, principi i final de l'excursió.

La ruta programada està catalogada com a fàcil i recorre 12 km, 6 d'anada i 6 de tornada. Durant les 3 hores que aproximadament durarà l'excursió, els senderistes caminaran per un ecosistema mediterrani autòcton i de gran valor mediambiental, on destaca el bosc d'alzines. A més a més els excursionistes podran gaudir d'altres varietats de bosc mediterrani com els teixos i altres espècies caducifòlies com el fleix, aurons i gallers. Gràcies a esta gran varietat vegetal present a la Font Roja, els senderistes podran trobar una gran quantitat d'espècies animals: porcs senglars, gats salvatges, teixons, esparvers...

Esta és la segona eixida de senderisme que organitza enguany el GEP La Costera. El passat mes de gener els ecologistes del nostre poble es desplaçaren fins a la Serra de Mariola per ascendir al cim del Montcabrer. Tanmateix la neu i la boira impediren als excursionistes coronar el pic alacantí.

Tots aquells que vulguen més informació d'esta eixida de senderisme poden trucar al 666306366, número de telèfon mòbil de Lucas Marín, president del Grup Ecologista de Puçol La Costera i guia de l'excursió.

Informa: Miguel Crespo

17 Maig 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres