El club de submarinisme Trotafons netejarà els fons marins de Canet d'en Berenguer

El club de submarinisme Trotafons netejarà els fons marins de Canet d'en Berenguer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El pròxim dia 17 de Juny tindrà lloc en aigües de Canet d'en Berenguer la primera jornada de Neteja de Fons Marins. Esta neteja està organitzada pel Club Nàutic de Canet d'en Berenguer i el Centre de Busseig Costa Palancia, amb la col·laboració de l'ajuntament d'este municipi.


Continuant amb el seu objectiu de col·laborar amb tots aquells col·lectius que es preocupen per la neteja dels fons marins, el club de submarinisme Trotafons, de Puçol, participarà en esta primera jornada que s'organitza a Canet d'en Berenguer. En el mes de maig ja van estar presents en la neteja celebrada a Orpesa i tots els mesos de l'any realitzen actuacions semblants en la platja de Puçol.

Segons el president del club, Ximo Huerta: ''totes les persones interessades en l'acte tindran el menjar gratuïta i un detall''. Per a poder inscriure's els únics requisits imprescindibles són tindre el segur en vigor (encara que hi ha la possibilitat de traure-ho el mateix dia de la neteja) i tindre la corresponent titil·lació de busseig en qualsevol nivell.

Per a contactar amb el club poden enviar un correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) o cridar al telèfon del president (610 643 839). En tot cas, tots els participants es reuniran a les 9'30 del matí en la seu dels clubs organitzadors, el centre de busseig Costa Palència i el club nàutic Canet d'en Berenguer.

 

16 Juny 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres