Al juny acaba el col·le! Tranquils, al juliol torna l'Escola d'estiu

Al juny acaba el col·le! Tranquils, al juliol torna l'Escola d'estiu

Un any més, l'Ajuntament de Puçol convoca l'Escola d'estiu, que es realitzarà del 2 al 27 de juliol, de matí, en el col·legi públic La Milotxa i en l'Institut d'Ensenyança Secundària. El termini per a inscriure's està obert del 12 al 14 de juny i les places són limitades.

Va ser la primera escola en període de vacances escolars que es va posar en marxa a Puçol. El seu èxit va provocar que l'any passat es creara una experiència semblant al Nadal i, este mateix any, una altra a Pasqua. Les quals s'han saldat amb una gran acceptació entre els pares de la població que, fins ara, tenien autèntics problemes per a atendre els seus fills durant els períodes vacacionals.

Per això, no és estrany que un any més es plantege en el mes de juliol una Escola d'estiu, en horari matinal, de 9 a 13'30 hores, per a xics i xiques nascuts entre 1995 i 2003. Un mes ple d'activitats per només 31 euros.

Això sí, les places són limitades. Però, com és una activitat amb gran acceptació, enguany es torna a augmentar el nombre, passa de 225 a 275 places, el que suposa tot un rècord de participació en este tipus d'escoles.

I què faran els alumnes en este mes? Tot un món d'activitats: excursions, piscina, jocs populars, elaboració de catxirulos, jocs d'aventures, tallers de cuina, olimpíades esportives, contacontes, teatre, fires, titelles i, per descomptat, repassar les activitats escolars i els deures que cada u tinga pendents.

I una activitat més que no s'inclou en el programa, però que també té la seua importància: durant tot el mes de juliol els pares no hauran de preocupar-se tant dels seus fills. D'ells ja s'ocupen els nombrosos  monitors encarregats de la programació.

Per a inscriure's cal realitzar l'ingrés dels 31 euros que costa la matrícula en l'oficina de la CAM de Puçol, durant els dies 12, 13 i 14 de juny, i entregar la documentació en el Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament abans del 15 de juny.

No hem de deixar-ho per a l'últim dia, perquè, insistim, les places són limitades. I s'esgoten tots els anys.

 

06 Juny 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres