Quatre furgonetes i un camió, nou parc mòbil de la brigada d'obres

Quatre furgonetes i un camió, nou parc mòbil de la brigada d'obres

 

 

 

 

 

 

 

 

Els trenta-sis membres de la brigada d'obres municipal estan d'enhorabona. Després d'un any i mig d'espera, en el qual alguns vehicles ja no estaven en condicions ni de passar la ITV, durant l'última quinzena de maig han estrenat un parc mòbil amb tots els luxes: quatre furgonetes i un camió amb bolquet formen la nova flota dels treballadors municipals.

Un vehicle específic per als treballadors de parcs i jardins, un altre per a les obres municipals, un tercer per als serveis de manteniment, a més del camió i una furgoneta que atendran tot tipus d'activitats en funció del calendari. El canvi d'imatge i possibilitats per als membres de la brigada municipal d'obres i serveis ha sigut, sens dubte, espectacular.

''Esperàvem estos nous vehicles més d'un any, perquè alguns dels actuals simplement no funcionaven'', confessa Manuel Reyes, l'encarregat de la brigada. ''Amb la gran quantitat de persones que som i l'ampli ventall d'activitats que hem d'atendre, sobretot en períodes festius, estos vehicles eren imprescindibles''.


Serveis molt precisos i urgents en la majoria dels casos, que van des d'atendre reparacions immediates fins a l'atenció dels parcs i jardins, des de serveis en la platja fins al manteniment del Paratge Natural La Costera.

A més, el sistema triat, un renting, garantix que en quatre anys els vehicles, una vegada amortitzats, siguen substituïts per altres nous, el que suposa una garantia per als treballadors municipals per al futur.

''Hem invertit 190.000 euros entre tots els vehicles, el que ens suposarà un desembossament de 3.900 euros al mes'', explica el regidor d'Urbanisme, Mariano Sanchis. ''Però el renting és un sistema que ens garantix vehicles nous cada quatre anys, aproximadament, i això és necessari perquè la seguretat dels treballadors és el primer''.

Seguretat i eficàcia

Dos conceptes que l'equip de govern defén per damunt d'altres consideracions, ja que en els últims mesos s'ha arribat a donar el cas que alguns membres de la brigada hagen hagut de tirar mà dels seus vehicles particulars per a poder atendre les necessitats del treball, una cosa que demostra l'interés dels treballadors per fer bé la seua labor.

Però, segons l'alcalde Juan Manuel Busto, li tocava ara a la corporació estar a l'altura de les circumstàncies: ''és a l'Ajuntament a qui correspon dotar els treballadors dels mitjans adequats. Per això, en tres anys hem comprat els dos vehicles dels notificadors, hem canviat els cotxes i incorporat motos per a la Policia Local i, ara, hem renovat completament la flota de la brigada d'obres, per a aconseguir una major eficàcia i, sobretot, seguretat en el treball''.

 

07 Juny 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres