T'agradaria estudiar anglés gratis en el Caxton College?

T'agradaria estudiar anglés gratis en el Caxton College?

Un any més, Caxton College, el col·legi britànic de Puçol, concedix trenta beques d'estiu per a veïns de la població, dirigides als alumnes dels col·legis públics. Els beneficiaris disfrutaran d'un mes complet en el centre, al juliol o agost, participant en totes les activitats acadèmiques i lúdiques.

Les relacions entre l'Ajuntament de Puçol i el Caxton College són excel·lents, prova d'això és que les autoritats municipals estan presents en la major part dels actes organitzats pel col·legi i, al mateix temps, este participa directament en nombroses activitats de la població.

Un dels factors que mostren més clarament la voluntat del col·legi britànic per integrar-se en la vida quotidiana de la població és la concessió de trenta beques durant el curs d'hivern (per als nou mesos) i unes altres tantes per als dos mesos d'estiu (juliol i agost). Beques que són adjudicades entre els alumnes de Puçol que, tenint unes qualificacions bones en anglés, les seues rendes familiars són més baixes.

Fins al 8 de juny està obert el termini de sol·licitud de beques. A la convocatòria poden presentar-se els alumnes dels col·legis públics de Puçol que estiguen cursant de primer a cinqué d'Ensenyança Primària i l'únic requisit que han de complir és tindre una qualificació mínima de ''progressa adequadament'' en l'assignatura d'anglés i no haver sigut beneficiari en les beques d'hivern.

Les sol·licituds s'han de presentar en el Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament. Els sis alumnes de cada curs becats es coneixeran l'11 de juny.

 

05 Juny 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres