Senderistes de Puçol de ruta pel Maestrat

Senderistes de Puçol de ruta pel Maestrat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El diumenge 3 de juny, el Grup de Senderisme Puçol, va realitzar l'última ruta programada per a la present temporada, ja que coincidint amb el començament de l'època estival el grup va posar fi a la present campanya.


La ruta triada, denominada el naixement del riu Pitarque, ens va acostar al Grup de Senderisme, a l'interior del Maestrat de Terol, concretament a la localitat de Xiularquè, on en l'interior d'un bell canó, sorgixen eixides d'aigua entre les parets calcàries, a què els pobletans denominen el naixement del río Pitarque.

El seu cabal és permanent i abundant. Per a accedir al mateix es camina per una bonica senda ben marcada i senyalitzada, el seu recorregut resulta entretingut ja que podem disfrutar d'un paisatge meravellós, flanquejats per abundant vegetació i el so a vegades atronador de l'aigua que discorre pel llit, tot això davall l'atenta mirada dels voltors, ja que en este canó hi ha una important reserva d'animals.

Va ser un brillant colofó a les eixides de la temporada 2006-2007. La programació d'activitats la reprendrem en el mes de setembre, amb més excursions i nous projectes.

Informa: Joan Barres

12 Juny 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres