Jóvens de tot el món estudiaran la cultura espanyola a Puçol

Jóvens de tot el món estudiaran la cultura espanyola a Puçol

Els cursos d'estiu de Caxton College amb internat per a alumnes estrangers són una opció molt atractiva per a aprendre espanyol i conéixer Espanya disfrutant de l'estiu. Cada any, el col·legi acull a una major varietat d'alumnes que volen aprofitar les seues vacacions aprenent idiomes. Durant l'estiu de 2007, el centre comptarà amb estudiants de diversos països com Bulgària, Brasil, Alemanya, Armènia, França o Rússia, entre altres.

En l'actualitat hi ha més de 60 alumnes matriculats per als cursos de juliol i agost. Encara que la majoria dels estudiants s'allotjaran en famílies, els grups organitzats ho faran en diferents residències d'estudiants de la ciutat de València amb les que Caxton College col·labora.

Els cursos d'espanyol com a llengua estrangera estan avalats pel prestigis Institut Cervantes. Caxton College forma part de la xarxa de centres acreditats d'esta entitat, la qual cosa assegura als estudiants estrangers una gran qualitat quant a l'aprenentatge de la llengua espanyola.

Informa: Laura Álvarez

 

17 Juny 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres