La platja de Puçol oferix un ampli programa d'actes per a l'estiu

La platja de Puçol oferix un ampli programa d'actes per a l'estiu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per segon any consecutiu, la platja de Puçol s'ompli d'activitats per a tots els públics en els mesos de juliol i agost. A més de la nit màgica de Sant Joan, enguany destaquen el festival infantil, la batuka, el grand prix per a xiquets, la marató esportiva, les classes d'aeròbic i distints sopars de germandat.Estiu a la mar és un projecte organitzat per l'Ajuntament de Puçol en col·laboració amb l'associació de veïns Puçol-platja, l'objectiu del qual és dotar d'un ampli cabal d'activitats per als mesos estiuencs.

Enguany, a més, per primera vegada la platja podrà ondejar les dos banderes de més prestigi a Europa: la bandera blava (que reconeix la bona gestió mediambiental que es realitza en la zona) i la bandera Qualitur (que avala la qualitat de l'aigua i els servicis que s'oferixen al turista).

Entre l'oferta per a tot l'estiu destaca el mercat, que es munta tots els dijous  a la vesprada en el carrer Riu Xúquer, i les classes d'aeròbic en la platja, que se celebren de dilluns a dissabte al matí i de dilluns a divendres a la vesprada, enfront de la plaça de la Rosa dels Vents.


Quant a les activitats que se celebren únicament a l'agost, destaca la batuka (dimarts i divendres a la vesprada), i el grand prix infantil (tots els dimecres a les 17'30  hores).

Finalment, com a actes puntuals repartits al llarg dels dos mesos, assenyalar que la temporada s'obri amb la tradicional nit màgica de Sant Joan, el 23 de juny, la qual comptarà enguany amb un concert a càrrec del grup Iatiké?, seguit d'una discomòbil de Márion... a més de l'imprescindible xopada dels peus en les aigües del Mediterrani.

El 22 de juliol se celebra el festival infantil organitzat per l'associació de veïns. Serà a partir de les 17 hores en la plaça de la Rosa dels Vents.

També l'associació de veïns organitza el sopar de convivència i la verbena del 28 de juliol, en este cas a partir de les 22 hores i en la plaça Senill.

La marató esportiva amb bicicletes estàtiques i animació, que se celebra este estiu per primera vegada, es r

25 Juny 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres