El dilluns 18 de juny, el cupó de l'ONCE està dedicat a Puçol

El dilluns 18 de juny, el cupó de l'ONCE està dedicat a Puçol

El divendres 15, al matí, es va realitzar en el saló de plens de l'Ajuntament de Puçol la presentació oficial del cupó del dia 18, que està dedicat a la població de Puçol. Seran 22.000 venedors de l'ONCE els que repartiran les 50 sèries per tot Espanya.

Juan Carlos Morejón (Subdelegat Territorial de l'ONCE a la Comunitat Valenciana), Emilio Vicente Silvestre (Vicepresident del consell territorial) i Clara García (Directora de l'agència de Sagunt), junt amb l'alcalde de Puçol, Juan Manuel Busto, van ser els encarregats de presentar el públic esta edició especial del cupó de l'ONCE, il·lustrada amb l'escut de l'ajuntament i una fotografia de la muralla de l'antic palau arquebisbal, un dels racons més significatius de la població.

El dilluns 18 es distribuiran un total de cinc milions de cupons per tot Espanya, d'ells una bona part es distribuirà a la Comunitat Valenciana a través dels 2.600 venedors del cupó que hi ha repartits per totes les poblacions.

''Som sis mil persones cegues en la comunitat afiliades a l'ONCE'' -va explicar Emilio Vicente Silvestre-. ''I estem molt agraïts a les entitats que, com l'Ajuntament de Puçol, col·laboren amb nosaltres perquè cada dia puguem transformar els ingressos del cupó en serveis socials i tasques solidàries''.


A més de desitjar que algun dels premis es quede en la pròpia població el dilluns 18, Juan Carlos Morejón va destacar que els premis d'eixe sorteig ''aconseguixen fins als 35.000 euros per cupó, per això és un bon motiu per a comprar-lo''.

D'altra banda, Clara García va destacar que a Puçol hi ha 23 afiliats a l'ONCE i deu venedors del cupó ''la mitat d'ells cegos i l'altra mitat amb un altre tipus de minusvalidesa'', i que tots ells parlen dels veïns com gent que ''juga molt sovint el cupó''.

L'acte va finalitzar amb l'entrega de les planxes originals amb què s'ha imprés este cupó i unes paraules de l'alcalde, qui va destacar la satisfacció de tots per esta labor, ''que no sols és una tasca solidària sinó que, a més, contribuirà a portar el nom de Puçol a tots els racons del nostre país'', va finalitzar Juan Manuel Busto.

 

18 Juny 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres